lørdag den 10. august 2013

Ny i "blogland"


Så så man lige mig lave en blog – for det er jo ”piece of cake”, ikk!?
Vurderet ud af antallet af blogs i diverse kategorier med lækkert design og underholdende indhold, som jeg har tygget mig igennem det seneste halve år, hvor jeg nydt godt af det søde barselsliv, burde det være det.

MEN DET ER DET JO OVERHOVEDET IKKE! Selv om siden mest af alt ligner en skrabet udgave af en Nettoreklame, ligger der ikke desto mindre mange timers arbejde bag, suk. Én ting er design & opsætning, som I sig selv er udfordrende for en ikke IT-kyndig kvinde sig mig – noget helt andet er titel og indhold.
Hvad skal bloggen hedde? Et eller andet originalt, smart, godt klingende, der passer til bloggens indhold. Indhold? Yaiks! Her ligger helt klart den største udfordring i at oprette en blog, for hvad pokker er det liiige, man vil blogge om. Jeg ville bare have en blog, ”for det har alle andre jo”.

Siden jeg i december måned blev mor til N, har jeg haft lyst til at fortælle hele verden om hende – og benytter også enhver lejlighed til at gøre det (undskyld for babyspam). Bloggen vil derfor helt sikkert komme til at omhandle livet som mor til yndlingsbarnet, men selv om hun er det dejligste, der findes, finder jeg også andet indhold på sin plads.
Indretning? Næppe! Med alt det rod og blandet design vi har proppet ind på vores 114m2, er jeg næppe den rette til at blogge om dette. 
Mode? Som om! Jeg er hende der, som et halvt år for sent opdager, hvordan forrige sæsons trend så ud.
Kreating? Øh, nej! Jeg er født med 10 tommelfingre (sådan føles det i hvert fald), og har virkelig ikke et kreativt gen. Har lige klaret at hækle et tæppe (med hjælp fra mor og veninde), som jeg præsterede at gøre enormt skævt, selv om det skulle have været lige.

Faktisk er sandheden, at jeg ikke har noget talent. Hverken inden for indretning, mode, kreativitet, madlavning, sport eller noget andet. Ikke desto mindre holder jeg af det hele.
Bloggen kom derfor til at hedde ”Stuen til højre”, fordi den skal handle om alt det (eller manglen på samme), som sker hjemme hos os i Valby. Jeg håber med tiden at kunne opgradere designet fra Nettoreklame til Boligmagasin – og måske finder jeg mit talent på vejen, indtil da håber jeg, du vil bære over med mig.

Velkommen indenfor i Stuen til højre.Ingen kommentarer:

Send en kommentar